HomeCollege JobsEnglish MCQ's for Preparation NTS, PPSC, FPSC

English MCQ’s for Preparation NTS, PPSC, FPSC

English MCQ’s for Preparation.

Detail of English MCQs for Preparation

Apply Online Apply Online

For more Jobs Update Apply Now

 01. What is the name of camel meat?

A. pig!

B. Beef

C. camel

D. Australia

Answer: camel

02.Which country is called the land of blue sky?

A. Mongolia!

B. Bhutan

C. Macedonia

D. None

Answer: Mongolia!

03.The first season of PSL happened on _______?

A. January 4, 2016

B. March 4, 2016

C. February 4, 2016

D. May 4, 2017

Answer: February 4, 2016

04.Who won the 2020 Kabaddi World Cup?

A. Azerbaijan!

b. pakistan

c. indian sea

D. Germany

Answer: Pakistan

05.It is the old name of Zambia

A. North Rodia

B. Southern Rhodesia

living room c

D. Siam

Answer: North Rodia

06.Is the capital of Serbia __________?

A. Ljubljana

B Madrid

C.جلانا

D. Belgrade

Answer: Belgrade

07.Is the capital of Scotland ___________?

A. San Marino

B. Edinburgh

C. Belgrade

D. Bertislava

Answer: Edinburgh

08.The organs of the earth are called knives because they contain ______?

A. Nickel and ferrous

B nickel and magnesium

C. Nickel and silicon

D. None of them

Answer: Nickel and Ferrous

09. Was the Kremlin caught between the wars?

A. Russia and the Ottomans

B. England and Egypt

Crimea and Armenia

D. Russia and Japan

Answer: Russia and the Ottomans

10.When was the fast food chain McDonald’s founded?

A. 1940

B 1979

C nineteen ninety five

D.2005

Answer: 1940

Tayyab Ali
Tayyab Alihttps://rozigo.com
My name is Tayyab Ali. I am a Google Product Expert, Youtuber and digital marketer with over 10 years of experience in the blogging and tech industry. My specializes in SEO, social media marketing, and content creation. Tayyab Ali specializes in writing SEO-friendly content that drives organic traffic and engagement.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read